07/06/2012

Mekkoja sovituksessa

Kurjaa, kuinka synkkä tämä viikko onkaan säiden puolesta ollut :( Onneksi viikonlopun tulevat J:n valmistujaisjuhlat sekä ihanat ihmiset ympärillä piristävät. Eilen kävimme ystäväni O:n kanssa salaatilla Teatterissa ja vaihdoimme kuulumisia pitkästä aikaa. Kiitos vielä loistoseurasta! Maanantaina saapui myös postin mukana muutama kiva juttu. Kyseessä ovat Nellyltä tilatut mekot, joista ensimmäiset kaksi oli sovituksessa nyt ja kolmatta odottelen vielä jälkitoimituksena.

Ensimmäinen oli musta, kulta-valkoisella yläosalla varustettu Onenessin Christina Dress. Tähän olin todella tyytyväinen ja koko S toimi hyvin. Kunhan säät sallivat, yhdistän mekon DKNY:n kullanhohtoiseen clutch-laukkuun, kullansävyisiin koruihin ja nude-korkkareihin.


Tässä tummansininen, kultaisilla yksityiskohdilla  koristeltu Reversen Dip Hem Stud Bodycon Dress. Koko S oli muuten sopiva, mutta mekon yläosa hieman löysä. Täytyy miettiä, saisiko irtolkaimilla ratkaistua ongelman, koska mekon väri ja leikkaus miellytti silmääni kovasti.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Ensimmäinen mekko näyttää hyvältä sun päällä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Tuon ensimmäisen mekon päätinkin pitää :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig