26/06/2012

Summer braids

Tänään teki mieli laittaa päälle jotain pirteää sateisen maanantain jäljiltä ja samalla keksin loihtia hiuksiin jotain . Yleensä olen aika laiska aamukiireessä tekemään mitään kampauksia ja sitaisen hiukset joko korkealle poninhännälle tai sitten jätän ne auki laineille. Tämän aamuinen lettikampaus siis syntyi ex tempore yhdistämällä kaksi pientä, sivuhiuksista koottua lettiä poninhäntään. Simpe and very boho chic :)


Tänään käytössä oli myös ensimmäistä kertaa uudet H&M:ltä hankitut korvakorut, joiden limensävyisiin yksityiskohtiin ihastuin. Muuten päälle valikoitui kirkanpunainen toppi ja limensävyinen lempparijakkuni.Letit on helppo ja nopea valmistaa muutamassa minuutissa ja kiinnittää hainleualla ennen poninhännän kiepsauttamista paikoilleen.
Tätä kampausta aion suosia jatkossakin, sillä hiukset pysyvät siististi pois kasvoilta ja letit hieman pehmentävät tiukan poninhännän koruttomuutta. Seuraava projekti onkin sitten tyylikkään nutturakampauksen saloihin perehtyminen.


Täytyy kokeilla myös näitä Lauren Conradilla, Rachel Bilsonilla sekä Nicole Ritchiellä nähtyjä lettikampauksia!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Ostin itse samaa tyyliä edustavat korvikset eilen henkkamaukalta, mutta vaan pinkkinä versioina, eli samankaltaisesta tyylistä pidämme jälleen :) Ootkos muuten käyny tsekkaamassa jo Zaran alet? ;)

    VastaaPoista
  2. Oi, oliko niitä pinkkinäkin? Mun pitää varmaan käydä hakemassa myös ne!:) Silloin, kun hankin nuo limenvihreän sävyiset, ei ollut pinkkejä. Ihanan kevyeltä tuntuvat muuten nuo korvikset korvissa :) Hihi, osuit oikeaan, sillä eilen kävin pyörähtämässä H&M:n ja Zaran aleissa. Hennesiltä ei löytynyt oikein mitään, mutta Zarasta (arvatenkin) jotain kivaa :) Täytyy nähdä tässä joku päivä!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig