15/10/2012

DuWop Lip Venom

Mikä ihmeen DuWop Lip Venom? Kyseessä on Suomessa vielä melko tuntematon, mutta maailmalla mainetta niittänyt perjantainen Kicks-löytöni, jonka bongasin sattumalta noutaessani CityCenterin liikkeestä jälleen VLD-luottohuulipunasävyäni (taitaa olla jo kuudes putkilo menossa). Olen Lip Venomista lukenut ensimmäisen kerran varmaan vuosi sitten ilmestyneestä Kicksin asiakaslehdestä ja innostuin nyt lupaavan testerin myötä hankkimaan sen omakseni. Kyseessä on huulia "pullistava" kiilto, joka sopii hyvin sellaisenaan tai huulipunan päällä käytettäväksi. Lip Venom on valmistajan omien sanojen mukaan markkinoiden ensimmäinen lip plumper-kiilto, joka sisältää huulten omaa sävyä esille tuovia hoitavia avokado- ja jojobaöljyjä sekä pintaverenkiertoa lisääviä ainesosia, kuten kanelia ja inkivääriä.


Sarjassa on muutama sävyvaihtoehto värittömästä lakasta kullanhohtoiseen kiiltoon ja itse päädyin sävyyn Pink Shimmer, joka on lakkamainen, tahmaamaton ja huulilla hyvin väritön, vaikka pakkauksessa pinkin sävyisenä kiilteleekin.
Viikonlopun ajan kiiltoa testailtuani voin todeta, että kyllä - se toimii! Mitään hillitöntä plumping-effektiä se ei saanut aikaan, mutta kyllä selkeästi pistelee huulillä verenkiertoa vilkastuttaen. Ehkä parasta tässä tuotteessa on sen tuoma raikas, viilentävä tunne huulilla ja tahmaamaton koostumus. Pientä miinusta annan pienestä pakkauksesta (3,5 ml) ja hieman tyyriimmästä hinnasta, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja aivan omaan luokkaansa peruskiiltoihin verrattuna.


Mukavaa maanantaita sateesta huolimatta!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig