31/10/2012

Värikkäät suosikkitakit H&M:ltä

Syksy ja talvi on pimeää aikaa ja välillä tuntuu, että klassinen musta talvitakki alkaa hieman kyllästyttää. Onneksi talvitakin ei tarvitse olla tylsä, sillä takkivalikoimasta löytyy tänä vuonna vahvoja värisävyjä! Alla olevat takit löytyvät H&M:n nettikaupasta. Jos oma koko on jo ehtinyt loppua, kannattaa onnea kokeilla myymälöissä, sillä eilen Aleksin myymälässä piipahtessani oli ainakin ylimmän kuvan toppatakeista ja duffeleista vielä hyvin kokoja jäljellä. Ja mikä parasta, näiden takkien hinnatkaan tee suurta lovea lompakkoon :)


Vaalea toppatakki // Keltainen villakangasduffeli // Leopardikuosinen duffeli // Pinkki villakangasduffeli


Oma suosikkini H&M:n takeista on pehmoinen, leokuosinen duffelitakki, joka näyttää mielestäni päälle sovitettuna vielä paremmalta kuin kuvissa. Vaalea, lyhyt toppatakki on kivan sporttinen ja sopisi rentoon ulkoiluun. Takkia on muuten saatavissa myös mustana, punaisena, ruskeana ja sähkönsinisenä.  Tuo keltainen duffelitakki on puolestaan ihanan pirteä!


Koska värikäs tai huomiotaherättävällä kuosilla varustettu takki dominoi helposti muuta asukokonaisuutta, yhdistäisin itse näihin takkeihin mustaa eri materiaaleissa. Mustan lisäksi etenkin leokuosiseen takkiin sopisivat ihanasti kullansävyiset asusteet ja korut. Kaikki kollasissa esillä olevat tuotteet löytyvät H&M:n verkkokaupasta:


Tekonahkahousut // Valkoinen sifonkipusero // Poolopaita // Nilkkurit // Rannerengas // Kiiltonahkaclutch // Kynähame


Kivaa keskiviikkoa, lokakuun viimeistä päivää viedään!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig