29/10/2012

New in: Converse All Star

Hellou! Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu hieman kirpakasta säästä huolimatta. Itselläni viikonloppu sujui ulkoillen, Camilla Läckbergin huippujännittävää pokkaria ahmien, hyvällä ruualla herkutellen ja vaalivalvojaisia seuraten. Lauantaiaamu käynnistyi juoksulenkillä ja myöhemmin iltapäivällä pääsin testaamaan uudenkarheita Conversejani, kun reippailimme poikaystäväni kanssa Seurasaaren lumoavan kauniissa maisemissa. Posti kiikutti nuo valkoiset korkeavartiset All Star -klassikkokengät minulle muutama viikko sitten, mutta olen säästellyt niitä sateisimpien säiden yli ja nyt sitten pääsivät kunnolla käyttöön!


Kylmä ja hieman tuulinen sää epäilytti aluksi...


...mutta onneksi kunnon untuvatakki, joka minulla on normaalisti käytössä pahimmilla pakkasilla, piti lämpimänäEväsleivät ja termariin mukaan pakattu kahvi maistuivat taivaallisilta! Jännä huomata, kuinka ruoka maistuu oikeasti paremmalta pienen ponnistelun jälkeen ja luonnossa nautittuna.


 

Olipa hauska ja toiminnallinen viikonloppu, joka antoi ihasti voimia uuteen viikkoa! Converseista vielä sen verran hehkutusta, että ovat kyllä huippuhyvät jalassa ja harmi, että vasta tässä vaiheessa tajusin nuo kulttikengät omaan kenkäkokoelmaani hankkia :)

Mukavaa maanantaita,
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig