12/10/2012

Nutturapäivä

Tiedätte varmaan sen fiiliksen, kun tuntuu, että hiuksille on pakko tehdä jotain uutta! Olen pysytellyt vaaleissa sävyissä ja pitkässä hiusmallissa jo useamman vuoden ajan enkä ainakaan tällä hetkellä halua lähteä radikaalisti hiusten nykyistä sävyä muuttamaan. Hiustenkasvatus ja hiusten kunnon kohennusprojekti on myös edelleen käynnissä, joten pituudestakaan en halua tinkiä.

Muutama päivä sitten innostuin taitelemaan simppelin nutturakampauksen. Kiristin hiukset ensin tiukalle poninhännälle ja kieputin hännän tyven ympärille muutamaan kertaan. Sen jälkeen kiinnitin koko komeuden muutamalla huomaamattomalla pinnillä ja tadaa - kampaus oli valmis!  Klassinen nutturakampaus on paitsi tyylikäs ja siisti, myös helppo tapa pitää ärsyttävästi syysmyrkyissä silmille leijailevat irtohiukset kurissa. Jotenkin olen onnistunut löytämään erilaiset kampaukset toden teolla vasta viime aikoina ja todennut niiden toimivan erinomaisesti koko lookin päivittämisessä.
Samana päivänä innostuin vähän tuunailemaan Neverfulliani. Kietaisin päälle valikoituneeseen neuleeseen sopivan oranssinsävyisen, Hermés-henkisen huivin laukun ympäri, joka sai samalla ihan uuden syksyisen ilmeen. Näitä DIY-ideoita ja tuunauksia pitäisi toteuttaa kyllä useamminkin :)Loistavaa syksyistä perjantaita,
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig