16/10/2012

Leopardikuosi

Eläinkuosit tuntuvat tänä syksynä jälleen raikkailta ja ajankohtaisilta. Etenkin räväkkä ja huomiota herättävä leopardikuosi tuntuu olevan jossain muodossa miltei kaikkien suurimpien vaateketjujen valikoimassa, eikä sitä mielletä enää liian mummomaiseksi. Itse asiassa leopradikuosi sopii mielestäni yllättävän monelle, sillä lämpimät kellertävänruskeat sävyt tuovat kasvoille lämpöä ja näyttävä kuosi elävöittävää samalla muun asukokonaisuuden. Rohkeimmat hankkivat tänä syksynä näyttävän leokuosisen takin, jollaisin löytyy ainakin H&M:n ja Nelly.comin kokoelmista. Kylien Minogue näyttää mallia, miten leokuosinen takki soinnutetaan yksinkertaiseen nutturakampaukseen ja upeisiin aurinkolaseihin.


Leopardikuosi on myös yksi Kim Kardashianin suosikkikuoseista ja leidi näyttäytyy mielellään upeissa leokuosisissa mekoissa ja kauniisti leikatuissa yläosissa. Kimin kissamaiseen olemukseen kuosi sopii loistavasti ja näyttävä meikkikin on yleensä soinnutettu muuhun kokonaisuuteen.


Ruotsalainen suosittu bloggari Victoria Törnegren näyttäytyi näin upeana leopardikuosisessa jakussaan Rapunzelin hiustenpidennyskampanjassa. Näyttävä jakku ei kaipaa seuraakseen kuin simppelin t-paidan ja mustat vahapintaiset housut.


Leopardikuosia on yleensä ainakin eläinkuoseistaan tunnetun Dolce & Gabbanan mallistoissa tarjolla runsaasti ympäri vuoden, mutta tällä hetkellä edullisempia löytöjä voi tehdä myös monien ketjumyymälöiden valikoimista. Tässä muutamia ihanuuksia:
Leopardikuosia voi käyttää tietysti myös pelkkänä yksittäisenä asusteenakin, jos ei halua tehdä kokonaisuudesta liian rouvaskaista. Zaran ja Gina Tricotin tämän hetkisissä mallistoissa on runsaasti valinnanvaraa, jos haluat maustaa asusi esimerkiksi upeilla leokuosisilla kengillä tai pehmoisella huivilla. Erilaisia leopradikuosisia elementtejä voi myös kokeilla yhdistellä keskenään harmonisen lopputuloksen luomiseksi. Kokonaisuuteen voi lisätä myös rouheampia elementtejä, kuten näyttävän nahkavyön tai kullansävyisen laukun luomaan ylellistä, 80-lukuhenkistä fiilistä.
Palaillaan!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig