10/10/2012

Hullujen Päivien saalista

Stockan syksyiset Hullut Päivät pyörähtivät tänään käyntiin ja moni on varmaan jo ehtinyt selaamaan postiluukusta viikko sitten kolahtaneen keltakantisen esitteen kannesta kanteen moneen otteeseen. Näin tein minäkin ja iskin silmäni heti Damella of Swedenin flanellipyjamaan, joka oli Hullareilla keskiviikon tarjouksena saatavilla todella hyvään hintaan. Oletteko muuten huomanneet, että Hullareilla on usein huipputarjouksia pyjamista, etenkin CK:n malleista, jollaisen keväällä itsekin hankin? Nyt halusin kuitenkin kunnon paksun ja flanellisen pyjaman, joka lämmittää ohutta kangasmallia paremmin syksyn ja talven kylmyydessä. Ah, tämä päällä on ihana käpertyä teekupin kera sohvalle nauttimaan hyvästä kirjasta!


Hullut Päivät -kampanja on käynnissä myös Stockan nettikaupassa ja kuvastoa pääset selailemaan tästä. Verkkokaupasta tilattavissa olevat tuotteet on merkitty mustalla .com-pallolla, jota klikkaamalla pääsee tarkastelemaan tuotetietoja ja lisäämään halutun mallin ja koon ostoskoriin. Pinkki-lilasta (oma valintani) ei ollut jäljellä enää S-kokoa, mutta vastaavaa pyjamaa löytyi vielä aamulla sinisävyisenä tuossa koossa.


Ihania hullutteluhetkiä Hullareilla!
xoxo Laura

SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi10/11/2012

    Heh, ostin juuri tuollaisen pyjaman vihreänä ja päädyin tähän blogiin alkaessani selvittää oliko kyseessä oikeasti edullinen tuote, jotkuthan kritisoivat Hulluja Päiviä siitä, että siellä tarjoukset ovat kalliimpia kuin muiden normaalihinnat. Mukava havaita, että se oli muotibloggaajankin mielestä hyvä ostos! :)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti oli edullinen ja hyvä ostos, josta on varmasti pitkään iloa! Keskustan Stockalla ja verkkokaupassa oli vain sinisävyistä ja lila-pinkkiä mallia, mutta vihreä kuulostaa myös kivalta!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig