08/10/2012

New in: LV Monogram Lurex Shawl

Pirtää alkunutta viikkoa! Kuukausi on jo ehtinyt vaihtua viimeisimmän blogipostaukseni jälkeen ja erittäin kiirettä on pitänyt vähän joka saralla. Paljon kerrottavaa ja ihanien juttujen jakamista olisi, mutta aika ei aina tahdo riittää. Tämän blogin kirjoittaminen on kuitenkin niin rakas ja hauska harrastus ja arjen piristys, että koitan raivata sille aikaa jatkossakin :)

Syyskuun jäljiltä vaatekaappiini on tullut täydennystä erään pitkään himoitsemani hankinnan muodossa. Osa muistaakin keväisen blogipostaukseni, jossa pähkäilin Vuittonin huiveja ja nyt sitten vihdoin päädyin tähän hankintaan, joka ei muuten ollutkaan mukana aiemmissa vaihtoehdoissani. Valitsemani malli on Monogram Lurex Shawl sävyssä Brown ja rakastuin heti himmeäkiiltoiseen, kullan ja klassisen ruskeansävyiseen ihanuuteen! Tämä huivi on superhelppo yhdistää melkein minkä tahansa sävyiseen yläosaan ja matchata Monogram-kuosiseen Neverfulliin, joka onkin palvellut loistavasti arki- ja työlaukkuna. Juttelimme Helsingin liikkeen myyjän kanssa, että Lurex-huivien kiiltävä pinta tuo arkiseenkin asukokonaisuuteen ripauksen juhlavuutta ja siksi ne sopivat loistavasti myös juhlakäyttöön suurina shaaleina käytettäväksi tai kaulaan pikkumustan kaveriksi kietaistuna.

Koska monissa muotiblogeissa on viime aikoina ollut keskustelua LV:n huivien kestävyydestä ja hinta-laatu-suhteen oikeellisuudesta, pohdimme myyjän kanssa myös tämän mallin kestävyyttä normaalissa käytössä Suomen sääolosuhteet huomioiden. Myyjän mukaan Lurex-huivit ovat käytössä hyvin kestäviä. Huivi on ommeltu käytettämällä silkki-, lurex-, villa- ja polyesterlankaa vahvan kudoksen ja kiiltävän pinnan aikaansaamiseksi. Tottakai esimerkiksi suurten statement-kaulakorujen ja korvisten kanssa kannattaa olla varovainen, sillä ne takertuvat helposti huiviin kiinni ja saattavat katkoa tai vetää pintalankoja. Olen kuitenkin ollut tähän hankintaan todella tyytyväinen ja uskaltautunut silittämään huivin silkkiasetuksilla materiaalin siitä kärsimättä. Monikäyttöisyyttä lisää myös se, että toisella puolella huivista on Monogram-kuviot ovat ruskealla pohjalla ja toisella puolella kultaisella pohjalla ruskealla kudoksella.

Laukku ja huivi LV // hame Mango // neuletakki H&M // kengät lahja Puolasta

Palaillaan pian!
xoxo Laura
SHARE:

4 kommenttia

 1. Upea huivi! Itsellä olisi hankinnassa tuo beigenä. Kiva että jaoit täällä myyjän tietoa :)

  VastaaPoista
 2. Oi, se beige on myös upea! Oon kyllä ollut huiviin tyytyväinen, vaikka korujen kanssa saakin olla hieman varovavainen. Myös joululahjaksi saamani sininen Monogram Denim-huivi on ihana, suosittelen lämpimästi :)

  VastaaPoista
 3. Huomasin upean joululahjasi, sekin on kyllä ihanan värinen.

  VastaaPoista
 4. Hih, kevättä odotellessa, niin se pääsee kunnolla käyttöön :)

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig