28/10/2015

BALMAIN x HM - MALLISTON HELMET ALLE 50 JA ALLE 200 EUROA


Marraskuun 5. päivä H&M:n valikoiduissa myymälöissä ja nettikaupassa lanseerataan odotettu Balmain for H&M -yhteistyömallisto! Itse fanitin viime syksynä isosti H&M:n ja Alexander Wangin yhteistyönä luomaa mallistoa ja tulipa omaan kaappiin hankittua silloin mm. Wangin suunnittelema upea sporttinen scubamekko ja urheilutoppi. Nyt olen kuitenkin ehkä vieläkin enemmän innoissani tästä Balmainin mallistosta, sillä olen jo pidempään ihastellut merkin takana häärivän suunnittelijaneron Olivier Rousteingin kädenjälkeä. Kaapistani löytyykin tällä hetkellä merkin musta rockhenkinen toppi, joka sopii kivasti siistin mustan tai valkoisen jakun alle. Ja ne Balmainin ihanat, tyylikkäisiin pakkauksiin pakatut hiustenhoitotuotteet, joita monissa blogeissa on vilahdellut, ovat varmasti jo monelle - myös allekirjoittaneelle - tuttuja. 

Balmain for H&M -mallisto tulee olemaan hieman H&M:n aiemmin tekemiä yhteistyömallistoja arvokkaampi ja runsaasti helmikirjailuja, paljetteja ja muita yksityiskohtia sisältävien mekkojen hinnat kipuvat monen sadan euron paremmalle puolen. Pienemmällä budjetillakin saa onneksi hankittua mallistosta muun muassa upeita asusteita ja t-paitoja. Omalla hankintalistallani onkin nimenomaan tuo upea valkoinen t-paita merkin klassisella printillä ja himoitsen talveksi myös tuota mustaa pipoa kultaisella Balmain-logolla.


Valitsin tähän mallistosta suosikkipoimintani alle 50 euron hintaluokassa: 1. Valkoinen t-paita printillä / 2. Balmain-logolla varustettu pipo 
3. Aurinkolasit kultaisilla yksityiskohdilla / 4. Näyttävät korvakorutKuten todettu, malliston hintahaitari on todella laaja alkaen alle 20 eurosta ja jatkuen noin 600 euroon asti. Suurin osa upeista jakuista ja takeista on onneksi varsin kohtuuhintaisia laatuun ja viimeistelyyn nähden. Itse ihastuin erityisesti alla näkyvään valkoiseen, kultanapilliseen jakkuun sekä mustaan, kipparintakkityyliseen ulkotakkiin. Nuo korkeakorkoiset sandaletit ovat myös aivan upeat ja pikkujoulukauteen sopisi täydellisesti tuo vihreänä kimaltava, avaralla kaula-aukolla varustetu paljettimekko. Mitä mieltä olette tästä Balmain for H&M -mallistosta?


Tässä suosikkipoimintani alle 200 euron hintaluokassa:5. Sandaletit kultaisilla yksityiskohdilla / 6. Valkoinen jakku
7. Räätälöity takki kultanapeilla / 8. Kimaltava paljettimekkoSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig