14/10/2015

VODA COLLAGEN ENERGY & SPORT - MAKUVEDET TESTISSÄ


Sain ilokseni testattavaksi paketillisen uusia Voda Collagen -sarjan makuvesiä. Voda -sarjasta löytyy entuudestaan granaattiomenan makuinen kollageenivesi, josta kirjoittelin aiemmin keväällä täällä. Nyt sarja on täydentynyt kahdella uudella maulla, jotka ovat Voda Collagen Sport ja Voda Collagen Energy. Molemmat uutuusmaut sisältävät Voda Collagen Beauty -version tapaan kollageenia, joka auttaa mm. pitämään ihon hyvinvoivana ja kimmoisana ja nivelet liikkuvina.

Oranssiin pulloon pakattu Sport on kaakaopavun makuinen juoma, joka sopii hyvin esimerkiksi urheilun jälkeiseen palautumiseen ja virkistäytymiseen. Juoma on suunniteltu sammuttamaan jano tehokkaasti ja mielestäni se todella tekee sen. Nautin juomaa lauantaina kynsien lakkailun lomassa samalla, kun annoin Lushin Cupcake -kasvonaamion helliä ihoani ja olo oli tämän pienen hemmottelusession jälkeen todella virkeä. Jännä muuten tuo kaakaopavun maku, joka juomassa on. Maku on pehmeän hedelmäinen, eikä siinä maistu lainkaan se varmasti kaikille kaakaonibseistä tuttu karvaus.Vihreään pulloon pakattu Voda Collagen Energy on kurkun ja mintun makuinen hiilihapotettu juoma, joka sisältää kollageenin lisäksi kofeiinia, C-vitamiinia ja I-karnitiinia. Kaloreita juomassa on desiä kohti alle 15 eli sitä uskaltaa nauttia huoletta päivittäin. Itse ihastuin todella paljon tähän raikkaan makuiseen juomaan, joka sopii tyylipuhtaan makunsa puolesta erityisesti mausteisen ruoan kaveriksi. Juoma toimii loistavasti myös drinkkipohjana mojiton tapaisille minttucocktaileille.

Suuri kiitos jälleen Nordic Health Systemsille! Lisää tietoa Voda -sarjan tuotteista löydätte täältä ja nämä superkauniit, karkkivärein sävytetyt pullot tulevat tämän viikon perjantaista alkaen myyntiin myös Ruohonjuuren myymälöihin ja Sokoksille.

Tähän loppuun vielä iso kiitos kaikille I love me -messulippujen ja kosmetiikkapaketin arvontaan osallistuneille. Arpaonni suosi tällä kertaa Siinatar -nimimerkkiä. Paljon onnea ja ehkä törmäämme messuilla! Nyt ihanaa keskiviikon jatkoa! * tuotteet saatu blogin kautta


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi10/15/2015

    Kyllä nää supertrendikkäät kollageenituotteet saa hymyn huulille: kollageeni proteiinina hajoaa ruoansulatuskanavassa. Sellaiset kauneusvaikutukset :D

    VastaaPoista
  2. Tutkimusten mukaan kollageenia voidaan ottaa suun kautta ja saada aikaan toivottuva vaikutuksia mm. ihon elastisuuteen, mutta tuon kollageenimolekyylin on koostuttava mahdollisimman tarkkaan samoista aminohapoista, kuin ihmisen oman kollageenin. Ja aminohappojärjestyksen on oltava oikea. Kasvis- ja kalakollageenista valitettavasti ei ole tähän ja siksi paras kollageeninlähde on eläinperäinen kollageeni. Voda Collagen -vesissä on kollageeni on eläinperäistä (hydrolysoitu naudan kollageeni).

    Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig