25/10/2015

ILTA BALMUIR SHOWROOMILLA


Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Viime viikko oli sen verran kiireinen, että perinteinen Throwback Thursday -postauskin jäi tekemättä, mutta nyt ollaan täällä taas! Ja torstaihin liittyy tämänkertainen postaus myöskin, sillä suuntasin silloin Balmuirin Showroomille Lauttasaareen viettämään upeaa iltaa Jonnamaista -blogin Jonnan ja Home via Laura -blogin Lauran seurassa. Ilta oli tyttöjen yhdessä luotsaama lukijameeting ja molempien neitokaisten blogeja jo pidempään seuranneena halusin ehdottomasti mukaan. Paikalla oli myös tätä kotimaista, laadukkaista luksustuotteistaan - erityisesti huikean ihanista huiveistaan - tunnettua yritystä yhdessä vaimonsa kanssa vetävä Juha Jaara. 

Juha valotti meille illan aikana Balmuirin tarinaa ja kertoi muun muassa siitä, kuinka yritys aikoinaan sai alkunsa ja mistä sen nimi juontaa juurensa. Monelle saattaa olla yllätys, että tämä vuonna 2007 perustettu yritys on täysin kotimainen ja Juha kertoikin, että usein luullaan, että heillä on Suomessa tämän ulkomaiseksi mielletyn luksusmerkin edustus. Balmuir on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa etenkin asuste- ja kodintekstiilimarkkinoilla suhteellisen lyhyessä ajassa, ja Juhan mukaan Balmuir on tällä hetkellä hyvin tunnettu esimerkiksi Aasiassa ja Lähi-Idässä. Mielestäni onkin huikean hienoa, että suomalainen luksusbrändi on rohkeasti lähtenyt valloittamaan maailmaa hyvillä tuloksilla! Balmuirilla vannotaan kaikkein laadukkaimpien ja hienoimpien luonnonmateriaalien nimeen ja valtaosa yrityksen tunnetuista huiveista valmistetaan kashmirista ja Kid Mohairista. Kid Mohair on alle vuoden ikäisestä angoravuohesta kerittyä ensimmäistä karvaa, joka on poikkeuksellisen pehmeää eikä kutita tai ärsytä ihoa. Sitä käytetään huivien lisäksi myös mm. Balmuirin ylellisissä torkkupeitoissa, jollaista himoitsen tällä hetkellä olohuoneeseemme.
Ihanat Jonna ja Laura emännöivät iltaa kauniina! Oli ihana päästä vaihtamaan kuulumisia molempien tyttöjen kanssa.Balmuirin joulupallot ovat syötävän suloisia ja oiva lahjavinkki tulevaan pikkujoulukauteen.
Upeiden huivien lisäksi Balmuirin valikoimaan kuuluu mm. kylpytakkeja, huonetuoksuja, kankaisia lautasliinoja, nahkaisia säilytysratkaisuja, päähineitä, päiväpeittoja, pyyhkeitä, koristetyynyjä ja upeita kristallilaseja ja -kynttilänjalkoja
.

Valikoimaan uusina saapuvat pian koristetyynyt, joihin voidaan aplikoida omavalintainen nimikirjain. Aivan ihana lahjaidea tämänkin!Tarjolla oli tyylikkäästi kuohuvaa ja pieniä suolaisia ja makeita herkkupaloja.
Löysin muuten sattumalta ennen illan tilaisuutta keskustan Stockalla piipahtaessani Balmuirin mielettömän ihanan Amelie -huivin! Osa teistä on saattanutkin sen jo Instagram-kuvistani bongata. Huivin sävy on täydellinen viileä beige Mink ja materiaali aivan mielettömän pehmoista Kid Mohairia. Huivista on tulossa vielä tarkempi oma postauksensa myöhemmin, joten palataan pian ja ihanaa alkavaa viikkoa teille! 


Kiitos vielä Balmuirille ja Jonnalle ja Lauralle upeasta illasta!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig