29/10/2015

#TBT STYLE

2014


Se on jälleen torstai ja TBT-postauksen aika! Tällä kertaa vuorossa siis jälleen katsaus kuluneisiin vuosiin ja sieltä löytyneisiin asukokonaisuuksiin. Iloista viikon jatkoa ja palataan taas pian!

Muistan, kuinka ihastuin viime syksynä tähän Jean Paul Gaultierin Lindexille suunnittelemaan moderniin kipparitakkiin. Tässä kokonaisuudessa yhdistin takin sinisen ja mustan sävyihin ja täytyy sanoa, että tykkään tästä lookista edelleen kovasti! Takki on ollut kovassa käytössä tänäkin syksynä, ja tästä asusta tallessa ovat edelleen myös nuo Zignin nahkanilkkurit ja Zaran turkoosinsininen luottomekko.


2013Leopardia ja Luikkaria - tässä asussa tepastelin Nizzan kaduilla heinäkuussa 2013. Tiedän, että kuva ei oikein sovi tähän vuodenaikaan, mutta syksyisempää versiota ei oikein tahtonut löytyä tuon vuoden asuarkistoista. Joka tapauksessa pidän tämän  kokonaisuuden harmonisesta sävymaailmasta ja voisin kuvitella vetäiseväni vastaavan asun päälleni uudelleenkin.2012Tätä kuvaa ottaessani olin juuri hankkinut tuon tummanruskea-kultaisen Vuittonin huivin ja muistan, kuinka mielelläni yhdistin sen Neverfullin kanssa. Pidän tässä lookissa violettikuvioisen neuletakin ja ruskean sävyjen syksyisestä yhdistelmästä paljon, vaikka tällä hetkellä valitsisin ehkä kuitenkin yksivärisen yläosan huivin kaveriksi.


2011Pahoittelut hieman heikosta kuvanlaadusta! Tämä vuoden 2011 arkistoista löytynyt kokonaisuus - leopardikuvioinen neule ja siniset puvunhousut - voisi toimia vieläkin lämpimänä syyspäivänä. Rannekorun ja vyön kuitenkin karsisin tästä lookista pois, sillä hieman yksinkertaisempi tyyli viehättää minua nykyään enemmän.
Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi10/30/2015

    Oma lempparini on viime vuoden asu. Toi takki <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itsekin olen tuohon takkiin ollut tyytyväinen, niin kaunis ja ihanan lämmin se on!
    Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig