11/10/2015

FIFTY SHADES OF GREY


Okei, okei - jo loppuunkulunut otsikko, i know! Mutta toisaalta se kuvastaa niin hyvin tämänkertaista asukokonaisuutta, että en voinut vastustaa kiusausta. Ja hei, tässä hiljattain julkaistiin tuohon kohua nostattaneeseen trilogiaan jatkoa Grey-nimisen teoksen muodossa. Kirja kertoo Christian Greyn näkökulmasta hänen tarinansa ja kyseinen kirja onkin syksyn suosikkilukulistallani!

Mutta nyt itse asiaan eli tähän harmaan sävyistä koostuvaan asuun. Jalkaan sujautin uutukaiset Adidaksen Stan Smithit ja päälle sporttisen harmaan trikoomekon. Rakastan tällä hetkellä etenkin meleerattua harmaata, joka on mielestäni mielenkiintoisempi kuin tasainen harmaan sävy ja lisäksi helpompi parittaa mustan kanssa. Koska mekko on malliltaan hyvin simppeli, korostin vyötäröä kietaisemalla ympärilleni ylipitkän neuletakin ja lisäsin asuun vielä lyhyen nahkatakin. Asusteina toimivat mustat pilottilasit, Korsin iso Hamilton ja maskuliininen kello. Tähän simppeliin ja supermukavaan kokonaisuuteen tulen varmasti sonnustautumaan vastaisuudessakin ja tuli taas todettua, että kyllä se mustan ja harmaan combo toimii aina vaan!

Näissä kuvissa mulla on muuten ihan täysin oma tukka - no clips - ja täytyy sanoa, että tykkään! Jotenkin ilme on vain niin paljon raikkaampi ja modernimpi näin.  Ja omat hiukset ovat kasvaneet ja vahvistuneet hurjan paljon viime joulukuun jälkeen, jolloin luovuin kokonaan teipeistä ja siirryin clip-on -pidennyksiin. Nyt käytän niitä satunnaisesti ja toki juhliin ja muihin erityistilaisuuksiin on kiva lisätä sitä kaivattua pituutta ja volyymiä, mutta tällä hetkellä viihdyn paremmin kuin koskaan tässä omassa luomutukassa.

Nyt ihanaa sunnuntain jatkoa teille ja muistakaa käydä osallistumassa  I love me -lippujen ja kosmetiikkapaketin arvontaan!
sneakers / Adidas (similar here*)
dress / Lindex
coat & sunnies / H&M
bag / Michael Kors (similar here*)

* sisältää mainoslinkkejä

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig