15/10/2015

#TBT STYLE


Se on jälleen torstai ja Throwback Thursday -postauksen vuoro. Nämä katsaukset menneisiin vuosiin ovat itselleni kovin antoisia, sillä oman tyylin kehittymisen ja valokuvaustaitojen parantumisen näkee näistä kuvista niin selkeästi. Viime aikoina olenkin saanut blogin puolelle tehtyä huomattavasti enemmän asupostauksia kuin alkuvuodesta, mutta huomasin näitä tbt-kuvia selaillessani myöskin sen, että vuosi 2013 oli asupostausten suhteen erityisen hiljainen. No, koitan ammentaa tuon ajan kuvista niin paljon materiaalia, kuin niistä suinkin irtoaa!

2014


Talvisia maisemia ja mustaa. Canada Goosen Trillium Parka -takki, jonka hankin muutama vuosi sitten, on ollut kyllä ihan nappiostos! Takki on paitsi uskomattoman lämmin, myös tyylikäs ja kevyt. Erityisen iloinen olen takin jättihupusta, joka suojaa hyvin kovimmissakin tuiskuissa. Tässä kokonaisuudessa pidän myös Henri Lloydin pipon ja kaulahuivin sini-puna-valkoisista lippudetaljeista, jotka sopivat hauskasti takin kanssa yhteen, ja tuovat asuun hitusen sporttisuutta.


2013


Näissä kuvissa kaulassani on jälleen sama luottohuivi, joka nähtiin viime viikkoisessa postauksessa ja olalla keikkuu tuttu Neverfull. Muistan myös, kuinka paljon käytin tuota Mangon valkoista silkkipaitaa, kunnes se kului niin paljon, että jouduin siitä luopumaan. Näissä kuvissa jaloissani ovat muuten mokkaiset ylipolvensaappaat, jollaisten perään olen viime aikoina kovasti haikaillut. Ehkä se täydellinen pari tulee vastaan jossain vaiheessa.


2012


Vuonna 2012 ihastuin kovasti tekoturkisliiveihin, ruutupaitoihin ja revittyihin farkkuihin. Tässä asukokonaisuudessa nuo elementit sointuvat toisiinsa yllättävän kivasti, mikä johtunee melko maltillisista, toisiinsa sopivista sävyistä. Rannekoruista ja ylisuurista sormuksista olen sittemmin luopunut, mutta muuten voisin kyllä vetäistä tämäntyylisen kokonaisuuden päälleni vieläkin. Ja nuo nudensävyiset kiiltonahkakorkkarit ovat vieläkin mieluisat!


2011


Blogin alkuaikoina tyylini oli hyvin konservatiivinen ja hillitty, ja käytin paljon jakkuja ja simppeleitä, tummia farkkuja. Niistä pidän toki vieläkin, mutta koen nykyisen tyylini olevan hieman modernimpi ja persoonallisempi, ja uskallan kokeilla erikoisiakin yhdistelmiä. Tästä asusta mieleeni on jäänyt tuo Zaran punainen toppi, jota käytin vuoroin farkkujen, vuoroin mustan hameen kanssa. Se löytyy muuten vieläkin kaapistani, eikä materiaali ole kärsinyt kovassa käytössä tippaakaan! Mustat nilkkurit ja pillifarkut tulivat tyyliini jo tuolloin jäädäkseen ja kaiken kaikkiaan pidän tästä siistin asiallisesta kokonaisuudesta kovasti. Ainoastaan tuo vyönsolki saattaisi vaihtua hieman hillitympään versioon nykyisin.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig