08/10/2015

#TBT STYLE


Aurinkoista päivää! Tänään on ensimmäisen Throwback Thursday -postauksen aika. Olen näitä vastaavia postauksia nähtyt monissa seuraamissani blogeissa ja tykkään näistä tosi paljon! Ideana on lyhyesti se, että joka torstai palataan ajassa taaksepäin ja kommentoidaan aiemmin julkaistuja asukokonaisuuksia useamman vuoden läpileikkauksella. Toivottavasti tykkäätte!

2014 


Tämä asukokonaisuus valikoitui päälleni viime syksynä, kun suuntasimme ystäväni kanssa aamiaisbrunsseilemaan Kampin Radisson Blu Royal -hotelliin. Beigen ja mustan sävyjen ympärille rakennettu kokonaisuus miellyttää silmääni yhä, ja tuo Guessin vaalea hame ja Nine Westin leokorkkarit löytyvät edelleen vaatekaapistani. Päivittäisin tässä asussa ainoastaan yläosan vaalean satiinipaidan modernimmaksi bodyksi.


2013


Kokovalkoista ja nudea kultaisilla yksityiskohdilla höystettynä - toimii! Erityisesti pidän rennon neuleen ja maxihameen yhdistelmästä, mutta hameen alla oleva lyhyt vuori ei kyllä innosta enää. Pidempi, päällikankaan kanssa samanpituinen mitta toimisi paremmin. Yksinkertaisuus on valttia tässä asussa ja tämä kuva inspiroi kyllä käyttämään kokovalkoista useammin.


2012


Tässä kokonaisuudessa kieytyvät hyvin kaikki syksyn 2012 lemppariasusteeni: Vuittonin Neverfull, Mulberryn kaulahuivi ja iso kultainen rannekello. Huivin syksyisen lämpimistä ja murretuista sävyistä kivasti potkua saava kokonaisuus on kovasti mieleeni vieläkin. Melkein kaikki tämän kokonaisuuden elementit löytyvät yhä kaapista, joten täytyypä vetäistä tämä look päälle taas pian!2011


Mustaa, mustaa ja pieni häivähdys väriä. Mangon bikermallinen nahkatakki, löysä nutturakampaus ja silloinen lempparihameeni Zarasta. Muistan, kuinka paljon ihastuin tuohon pehmeästä nahasta valmistettuun ja kultaisilla ketjuilla ja napeilla koristeltuun takkiin - se oli yksinkertaisesti pakko saada! Ja hyvä ostos olikin, sillä samainen takki löytyy vieläkin vaatekaapistani. Tässä kokonaisuudessa pidän myös pirteän pinkistä huulipunasta, joka toimii asun väripilkkuna.


Seuraa blogia Facebookissa, Bloglovin'ssa, Instagramissa ja Pinterestissä

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig