21/07/2016

INSTA LATELY


1. / Choker-kaulakorut tuovat vahvasti mieleen 90-luvun ja varhaisteiniaikani. Aluksi en tälle trendille lämmennyt, mutta nyt olen tullut toisiin aatoksiin. Etenkin musta, nahkainen choker toimii tosi kivasti melkein minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Erityisen kivalta choker-korut näyttävät mielestäni off shoulder -yläosien kanssa.

2. / Nämä ilmapallojen kanssa napsitut, Bio-Oilin kampanjaan liittyvät kuvat saavat minut hyvälle tuulelle. Näistä jää kivat muistot arkistoon myös tulevalle pienokaisellemme ja tarkoitus olisi vielä kesän aikana ottaa minulle ja miehelleni tästä odotusajasta muistoksi tyylikkäät baby bump -kuvat Demi Mooren ikonisten Vanity Fair -kuvien inspiroimana.


3. / Tänä kesänä olen inspiroitunut kokeilemaan makuja, jotka eivät aiemmin ole olleet suosikkejani. Esimerkiksi valkosipuli, joka oli aiemmin suuri inhokkini, maistuu minulle nyt koko ajan kasvassa määrin. Myös happamanmakeat kastikkeet, kuten jättikatkarapuja kesätapaksissa maustava chilikastike toimii enemmän kuin hyvin!

4. / Fiilistelin taannoin blogissa Moët & Chandonin järjestämän upean kesäpäivän tunnelmia. Vaikka en itse samppanjaa voikaan tällä hetkellä nauttia, on kesän aikana tullut maisteltua ihania alkoholittomia kuohuviinejä, oluita ja siidereitä. Niilläkin pääsee hyvin juhlafiilikseen - asennehan ratkaisee!


5. / Balmainin Moisturizing Shampoo yhdessä saman sarjan kosteuttavan hoitoaineen kanssa on ollut Paul Mitchellin Forever Blonde Shampoon rinnalla suosikkini jo pidemmän aikaa! Plussaa myös tyylikkäistä ja kätevistä pumppupulloista, jotka sopivat kylpyhuoneen sisustukseen täydellisesti.

6. / Koska kesä on häiden kulta-aikaa, halusin vinkata niksit itsetehtyjen kukka-asetelmien ja avustajien kimppujen tekoon. On muuten ihana katsoa hääkuviamme näin jälkikäteen ja valokuvaajamme upeaan kädenjälkeen en voisi kyllä olla tyytyväisempi.


7. / Zignin suloiset leoespadrillokset ovat olleet lähes joka päivä käytössä sen jälkeen, kun ne Lindan blogista bongasin ja Zalandolta kotiutin. Nämä jalassa jaksaa tepastella kaunpungillakin koko päivän.

8. / Kesän luottotuoksukseni on kavunnut Roberto Cavallin puuterisen kukkainen Just Cavalli, jonka bongasin mukavaan alehintaan Kicksiltä heinäkuun alussa. Jämäkkä pullo kulkee kätevästi käsilaukussa mukana ja tuoksu kestää iholla todella hyvin koko päivän ajan.* sisältää mainoslinkkejä


 Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig