12/07/2016

COLOUR CRUSH: SOFT VIOLET


Uusin väri-ihastukseni on puuterinen vaalealila! Hempeä sävy sopii täydellisesti kesään ja on helppo yhdistää valkoisen, vaaleanpunaisen ja raikkaan farkunsinisen kanssa. Aavistus vaaleanlilaa antaa myös mustan ja harmaan sävyisille asukokonaisuuksille kesäisen piristysruiskeen. Ei mikään ihme, että tätä värisävyä löytyy monesta tämän vuoden kevät-kesä-kokoelmasta, joten aleista on nyt mahdollista napata useampi todellinen herkkupala!

Kokosin alle kaksi asukokonaisuutta, joiden kaikki elementit löytyvät Zalandon valikoimasta. Zalandolla on nyt menossa todella hyvät kesäalet, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Ylempi kokonaisuus sopii hyvin kaupungilla vietettyyn kesäpäivään ja Niken upeat tennarit pitävät askeleen kevyenä. Mukana on myös ohut, laukussa kätevästi mukana kulkeva trenssitakki viileämpiä iltoja varten.

Day in the City

1. Vero Moda top / 2. Nike sneakers / 3. Bik Bok trench
4Bang of Gypsies shorts / 5. Michael Kors bagNaisellisen hempeässä, kesän puutarhajuhliin sopivassa kokonaisuudessa Jarlon pitsimekko saa parikseen upeat sandaletit ja Chanel-henkisen laukun. Kokonaisuuden kruunaavat vielä supersuloiset aurinkolasit! Onko täällä muita suloiseen vaaleanlilaan ihastuneita?


Summer Garden Party
1.  Le Specs sunnies / 2. Miss Selfidge heels / 3. Jarlo dress / 
4. Michael Kors bag
* sisältää mainoslinkkejä


SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana tuo ekan kuvan takki ja yhdistelmä. Olen puuterisävyjen ystävä ja tämä on puuterinen syreeninlila, muunväristä lilaa en voisi päälleni kuvitella. Tai ehkä tummaa luumua, mutta onko se lilaa. 😉

    VastaaPoista
  2. Kiitos Affe kommentista ja rakastuin itsekin tuohon Bik Bokin takkiin! Tumma luumunsävy on tosi kaunis myös <3

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig