06/07/2016

OUTFIT: MEREN ÄÄRELLÄ


Tänään on aika julkaista yksi viime kesäiseltä häämatkaltamme napattu lempparikuvasarjani mitä tulee asukuviin. Kovin paljon emme häämatkallamme halunneet luonnollisestikaan käyttää aikaa asukuvien ottamiseen, mutta nämä kuvat innostuimme napsimaan mieheni kanssa illallisen jälkeen hotellillamme. Matkan aikana majoituimme yhteensä kolmessa eri hotellissa ja nämä kuvat on otettu Palma de Mallorcassa Illetaksen alueella sijaitsevan ylellisen Hotel Riu Palace Bonanza Playan upealla allas-alueella.


Asukuvia ottaessamme pääsimme myös todistamaan upean auringonlaskun, kun myöhäinen iltapäivä vaihtui illaksi. Oli todella hienoa saada vangittua upeissa väreissä kuohuva meri näin askel askeleelta kirkkaudesta kohti iltahämärää. Palmassa on elokuussa todella lämmin ja hihattomalla mekolla pärjää mainiosti yön pikkutunneille saakka. Tummansininen, raitakuvioinen mekko löytyi Guessin liikkeestä ja sen kangas on miellyttävän napakkaa ihoa vasten. Mekon kaveriksi valitsin beigen sävyiset korkokengät ja samansävyisen laukun. Lopuksi heitin päähän samoja sinisen ja beigen sävyjä toistavan kesähattuni, joka toi asuun vähän lisäsärmää.


Meillä on tällä hetkellä loman alkuun vielä reilu kaksi viikkoa aikaa ja myönnän, että reissuvarvasta kolottaa jo kovasti! Onneksi pääsemme heti loman alettua matkaan kohti Puolaa ja Łódźia, jossa on säätietojen mukaan kaikista lämpimintä juuri heinäkuussa. Toivottavasti aurinko paistaa ja päästään nauttimaan helteestä ♥



dress / Guess
bag / Michael Kors
shoes / Mango
hat / Lindex


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig