22/11/2017

5 x EDULLISET KAUNEUDENHOIDON SUOSIKKITUOTTEENI


Mitä parhainta keskiviikkoa! Tänään ajattelin vinkata muutaman kauneudenhoidon suosikkituotteeni, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia! Aina laadusta ei tarvitse maksaa useita kymmeniä euroja, sillä kaikki tässä postauksessa esitellyt tuotteet Nivean silmänympärysvoidetta lukuunottamatta maksavat alle kymmenen euroa. Osa jopa alle viisi euroa :) Jokainen näistä tuotteista kuuluu tämänhetkisiin kauneudenhoidon suosikkeihini ja on käytössä päivittäin tai viikottain tuotteesta riippuen. Blogia pidempään seuranneet ovat varmaan huomanneet, että tykkään pukeutumisessa miksailla keskenään kalliimpia ja edullisempia merkkejä ja samaa ohjenuoraa sovellan myös kosmetiikan, ihon- sekä hiustenhoidon suhteen. On aina yhtä kiva fiilis, kun löytää luottotuotteen, joka tekee mitä lupaa ja josta ei tarvitse pulittaa itseään kipeäksi.

1. Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator
Pienen lapsen kanssa yöt eivät aina mene rauhallisesti 8 tuntia yhtäjaksoisesti nukkuen, vaan enemmäkin sellaista koiranunta torkkuen ja useamman kerran hereille säpsähdellen. Itselläni on osin geeneistä, osin huonoista yöunista johtuen vaivana tummat silmänaluset, jotka kaipaavat heleyttämistä ja peittoa, jotta ilme näyttäisi terveeltä ja raikkaalta. Käytän silmänympärysalueelle tällä hetkellä ensin Naturativin ecoAMPULE 5 -silmänympärysihon seerumia ja sen imeydyttyä levitän päälle tämän Nivean silmänympärysihoa valaisevan ja hoitavan voiteen. Erityisesti herkälle iholle kehitetty voide sisältää Lumicinolia ja magnoliauutetta ja on kauniisti ihonväriseksi sävytetty. Heti levityksen jälkeen huomaan, kuinka silmänympärykset näyttävät virkeämmiltä ja silmän alla olevat varjot vaaleammilta. Tämä noin 15 euroa maksava silmänympärysvoide on peitonnut mennen tullen monet testaamani kalliimmat merkit ja tykkään tosi paljon siitä, että tämän kanssa ei välttämättä tarvitse enää käyttää erillistä peitevoidetta tummille silmänalusille.


2. Biozell Professional Deep Cleansing Shampoo
Käytän hiustenhoidossa pitkälti ainoastaan kampaamotuotteita, mutta välillä on kiva löytää myös marketissa myytävistä edullisemmista hiustenhoitosarjoista toimivia tuotteita. Yksi markettipuolelta löytyvistä suosikkisarjoistani on kotimainen Biozell Professional. Tämä noin 7 euroa maksava shampoo on erinomainen apuri, kun hiukset tuntuvat raskailta ja niissä on selkeästi muotoilutuotteiden jäämiä. Deep Cleansing shampoo poistaa hiuksista muotoilutuotteiden lisäksi silikonien ja veden epäpuhtauksien aiheuttamat kerääntymät , mineraalien jäämät sekä kloorin. Käytän itse tätä noin kerran viikossa ja välillä teen tuplapesun niin, että pesen hiukset ensin tällä ja sen jälkeen hopeashampoolla, jolla saan pidettyä hiusteni sävyn viileän vaaleana. Biozell suosittelee käyttämään syväpuhdistavaa shampoota 2 - 6 kertaa kuukaudessa tarpeen mukaan ja tällä kannattaa pesaista hiukset edellisenä päivänä ennen hiusten värjäämistä. 


3. Garnier SkinActive Eye Make-up Remover 2in1
Tämä superedullinen (alle 4 euroa maksava) meikinpoistoaine on ollut minulle käytössä yli vuoden ajan ja olen siihen todella tyytyväinen! Öljyä sisältävä tuote poistaa niin vedenkestävän mascaran, runsaspigmenttinen eyelinerin kuin mattahuulipunankin helposti. Argiinia sisältävä meikinpoistoaine lupaa lisäksi tuuheuttaa ja hoitaa ripsiä tehden niistä vahvemmat. Todellinen win-win-tuote siis! Riittoisa pakkaus kestää useamman kuukauden käytössä, joten voin lämpimästi suositella tätä.


4. Nivea Essentials 1 Minute Urban Detox Mask
Sain lokakuussa testiin tämän Nivean Urban Detox -tuoteperheeseen kuuluvan kasvonaamion, joka on osoittautunut huipputuotteeksi ja jää ehdottomasti pysyvään käyttöön! Noin 9 euroa kustantava, ihanan tuoksuinen naamio sisältää muun muassa valkoista savea ja kuorii kuolleet ihosolut ihoa samalla syvältä puhdistaen. Ihan paras ominaisuus on se, että tuotetta pidetään nimensä mukaisesti vain minuutin ajan kasvoilla. Kiireisen citymimmin ja perheenäidin pelastus, kun aikaa ei varsinakaan aamuisin ole liikaa! Käytän tätä kerrasta kahteen viikossa ihon kunnosta ja tarpeista riippuen. Eilen kokeilin tätä myös jalkoihin suihkun yhteydessä ja naamio virkisti kivasti ja kuori kevyesti jalkojen ihoa.


5. Miss Beauty London Lipstick Sealer
Rakastan käyttää tummanpunaisia ja kirkkaanpunaisia huulipunia näin talviaikaan, mutta usein tummempien huulipunien kanssa on se ongelma, että joutuu jännittämään, kuluuko huulipuna rumasti pois syödessä tai juodessa. Tai mikä vielä pahempaa, tarttuuko huulipuna hampaisiin hyvästä pohjustuksesta huolimatta. Tämä superedullinen, mutta sitäkin tehokkaampi Miss Beauty Londonin Lipstick Sealer, jota en tajunnut edes kaipaavani, on osoittautunut muutaman kerran käytön jälkeen ihan parhaaksi avuksi huulimeikkipulmiin! Kyseessä on huulimeikin päälle levitettävä väritön ja nestemäinen huulipunan kiinnittäjä, joka tekee huulimeikistä todella pysyvän. Se ikäänkuin mattaa huulipunan ja pitää sen paikoillaan erinomaisesti vaikka räntäsateessa (testattu on!) Tuotteen hinta on naurettavan edullinen (alle 3 euroa), joten tämä kannattaa ehdttomasti hankkia meikkipussiin, jos haluat tehdä suosikkihuulipunastasi astetta kestävämmän.



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig