17/11/2017

OUTFIT - TÄYDELLINEN UNTUVATAKKI JA TUPSUPIPO


Eilen oltiin joulufiiliksissä ja sama linja jatkuu tänäänkin tämän asun myötä! Olen rakastunut tänä syksynä punaisen eri sävyihin ja välillä on tehnyt mieli laittaa päälle kokopunainen asu. Ja tietysti yhdistää asuun punaiset huulet.  En tiedä mikä siinä on, mutta kun päällä on punaista, on olo voimakas ja samalla hyvin naisellinen. Tykkään käyttää punaista väriä talvisin myös asusteissa mustan, valkoisen ja sinisen kaverina. Juuri nyt haaveilen myös paloautonpunaisesta housupuvusta, joka olisi vaatekaappiin toivottu lisä ja moderni klassikko.

Näihin asukuviin yhdistin tämänhetkisen suosikkipiponi ja ihanan lämpimän untuvatakin - punaisen sävyisenä tietysti! Tämä Cape Hornin untuvatakki on ihan superlämmin, mutta kevyt päällä ja muhkea turkisreunus tuo sen pelkistetyn kauniiseen malliin pehmeyttä ja feminiinisyyttä. Kauluksen saa tarvittaessa irrotettua, joten takkia voi käyttää hieman sporttisemmankin asun kanssa. Cape Horn on italialainen merkki, joka valmistaa laadukkaita talviuntuvatakkeja ja kevytuntuvatakkeja naisille ja miehille. Tästäkin takista huomaa heti, kuinka hyvät sen tekniset ominaisuudet ovat ja takki lupaa pitää kantajansa lämpimänä myös -25 asteen superpakkasilla. Koska takki on kevyt päällä ja hengittää, sitä voi käyttää myös muutaman plusasteen säässä. Aivan täydellinen takki näihin Suomen vaihteleviin keliolosuhteisiin siis! 


Takin hieman pidempi, vähän vyötärön alapuolelle ulottuva pituus on mielestäni juuri täydellinen, sillä se sopii arkikäyttöön farkkujen kaveriksi, mutta menee myös hameen kanssa yhdistettynä iltamenoihin. Arvostan myös sitä, että takin pintamateriaali hylkii tehokkaasti vettä, joten se sopii mainiosti myös viileän tuulisiin loppusyksyn ja talven sadepäiviin. Vinkkinä muuten, että takki on juuri parhaillaan -20 prosentin alessa, joten jos etsit koko pitkän talvikauden palvelevaa untuvatakkia, niin kannattaa kurkata tänne


Tämä suloinen tupsupipo vilahti jo eilisessä postauksessa. Kivan ohutta, mutta superlämmintä neulosta oleva pipo on valmistettu villasta ja kashmirista ja istuu omaan päähäni täydellisen ryhdikkäästi. Tästä turkistupsulla varustettua ja Swarovski-kristallein koristeltua pipoa olen katsellut myös beigen ja mustan sävyissä. Pipoa myyvällä Fashion For Youlla on valikoimassaan myös extralämpimiä, fleecevuorellisia neulepipoja, jotka löydät täältä.


Mitä tykkäsitte tästä asusta ja iskeekö punainen takki teihin? Itse koen sen ihanaksi piristykseksi, kun liian usein päälle tulee vedettyä mustaa ja tummansinistä näin loppusyksystä ilmojen viiletessä. Nyt toivottelen teille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua - palataan taas pian!


down coat / Cape Horn*
jeans / Zara
beanie / Jail Jam* (gifted)
ankle boots / Mango
bag / Moschino
leather cloves / Stockmann


* sisältää mainoslinkkejä

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

7 kommenttia

  1. Anonyymi11/17/2017

    Mielettömän ihana takki! <3 -Miia-

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11/18/2017

    Samaa mieltä Miia t.Jani-75:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon Miia ja Jani! Takki on minustakin todella ihana! <3

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva toi takki ja koko asukokonaisuus! :) Itse oon harkinnut punaista villakangastakkia, kun punainen olisi niin kiva piristys takkikaappiin.

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Elli <3 Punainen villakangastakki olisi kyllä ihana toppatakin rinnalle ja punainen väri piristäisi kivasti pimenevinä aamuina ja iltoina!

      Poista
  5. Anonyymi11/20/2017

    Voi miten ihana takki! :)
    -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Sini! <3 Tykkään itsekin takista mielettömän paljon!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig