16/11/2017

JOULUN ODOTUSTA


Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja itse olen aloittanut joulufiilistelyn ja joulukaudesta nauttimisen jo näin hyvissä ajoin. On ihana huomata kaupungilla liikkuessa, kuinka kauniisti valoköynnökset hohtavat ja siellä täällä näkyy mitä kauniimpia jouluisia näyteikkunoita, kukka-asetelmia ja joulukuusia. Listasin tähän alle muutamia juttuja, jotka liittyvät vahvasti omaan joulun odotukseeni:


Punainen väri huulilla 
Punainen väri kuuluu joulukauteen ja on ihanan piristävä pimeinä marraskuun iltoina. Olen ottanut punaisen huulipunan myös arkikäyttöön, sillä se raikastaa koko ilmeen hetkessä ja tekee tavallisesta farkut ja neule -asusta heti astetta mielenkiintoisemman. Tällä hetkellä olen erityisen ihastunut Avonin huulilla superhyvin pysyviin mattahuulipuniin sekä Miss Beauty Londonin paloautonpunaiseen Matte Liquid -punaan, klassiseen syvänpunaiseen huulipunaan sekä merkin huippuhyvään, koostumukseltaan miellyttävän vahamaiseen Lip Pencil -kynään.


Hyvän kirjan lukeminen
Marras-joulukuussa rakastan hyggeillä kotona ja käpertyä sohvalle hyvän kirjan ja teekupin pariin. Tällä hetkellä minulle on lukulistalla ruotsalaisen Emelie Scheppin Valkoiset jäljet -uutuuskirja, josta olen lukenut ennakkoon paljon hyvää! Rakastan dekkareita ja rikoskirjoja yli kaiken ja suosikkeja ovat Camilla Läckbergin, Lars Keplerin ja Jo Nesbon jännärit.


Fazerin piparisuklaa
Fazerin piparkakunmakuinen joulusuklaa on ihan parasta ja ensimmäinen levy sitä on jo tuhottu. Vai oliko se kaksi...Joka tapauksessa tätä on pakko saada joka vuosi heti, kun se saapuu kauppoihin myyntiin!

♥ Tupsupipot
Rakastan tupsupipoja! Mielellään useammassa eri värissä, jotta erisävyisiin takkeihin voi valita takin sävyyn sointuvan. Niitä on ehtinyt kertyä jo vuosien saatossa hyvä kokoelma, mutta mikä siinä onkaan, että joka vuosi talvikausi on yhtä kiva aloittaa uuden pipon hankinnalla? Tämä JAM:in villa-kashmirpipo on aivan ihana päässä ja koristeltu Swarovski-kritalleilla. Tämän talven ehdoton suosikkipiponi 


Tuoksukynttilöiden polttaminen
Kynttilät tuovat kotiin hetkessä rennon joulutunnelman. Poltan kynttilöitä päivittäin olohuoneessa ja kaunis tuoksukynttilä kylppärissä on ihanaa arjen luksusta! Omat suosikkini ovat H&M:n tuoksukynttilät sekä Ikeasta hetki sitten bongaamani, merellisen raikkaalle tuoksuvat Vinter 2017 -kynttilät. Niitä täytyy käydä hamstraamassa lisää pian!



♥ Glögin juominen
Täällä on glökausi korkattu käytiin kunnolla ja tänäkin vuonna suosikkejani ovat sokerittomat glögit, joita löytyy Marlilta ja Valiolta. Maustan niitä lisäksi itse kanelilla ja neilikalla, jotta mausta tulee makuuni tarpeeksi mausteinen. Terästeeksi sopii ihanasti esimerkiksi mustaherukka- tai kirsikkalikööri ja Belvedere-vodka tai punaviini. Tänä vuonna olen innostunut juomaan myös alkoholitonta, vaaleaa glögiä, jonka reseptin olen kehitellyt itse. Se on tulossa tänne blogiin pian!

♥ Pikkujoulut
Rakastan pikkujoulujen tunnelmaa ja odotan jo innolla ensi kuuta, jolloin pääsen juhlimaan rakkaalla tyttöporukalla perinteisiä pikkujoulujamme! Olemme tunteneet toisemme lähes 20 vuotta ja meillä on perinne, että joka vuosi kokoonnumme jonkun luokse etkoilemaan ja siirrymme siitä sitten Helsingin keskustaan illalliselle tai baariin/yökerhoon jatkamaan iltaa. Love you girls!


Kauden säihkyvä meikki- ja juhlamuoti
Paljetit, sametti ja kimaltavat materiaalit luovat juhlatunnelmaa ja ovat tämän sesongin suosikkeja juhlapukeutumisessa! Näyttävään juhla-asuun sopii säihkyvä meikki, joka syntyy mielestäni helpoiten erilaisilla hohde- ja kimalletuotteilla. Luomille, poskipäille ja amorinkaaren ylle levitettävä nestemäinen highligheter valaisee kasvot hetkessä! Juhlameikkiin saa nestemäisellä highlighterilla myös juuri sopivasti hienostunutta säihkettä ja suosittelen siihen Anastasia Beverly Hillsin Liquid Glowta. Myös sarjan upea, lämpimiä pronssisen hohtoisia sävyjä sisältävä Glow Kit soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niin vartalolla kuin kasvoillakin kauniisti hohtavan pikkujoulumeikin tekoon.

♥ Stockan jouluikkuna
Tämänvuotinen Stockmannin keskustan tavaratalon jouluikkuna on mielestäni erityisen onnistunut! Ikkunassa on upea talvimaisema, joka vaihtuu välillä kesäksi. Ihana yksityiskohta on lampi, joka jäätyy ja sulaa vuorotellen. Tätä ikkunaa olemme käyneet pikkumiehen kanssa ihastelemassa jo monta kertaa ja jos et ole sitä vielä nähnyt, niin kannattaa heti suunnata Stockalle!


♥ Gingerbread Latte
Nautin joulun ensimmäisen Gingerbread Latten alkuviikosta, kun poikkesimme miehen kanssa Akateemisen Kirjakaupan Starbucksille. Tämä on vaan niin sairaan hyvää! Lahjavinkkinä pikkujoulurinetoja silmällä pitäen muuten, että Starbucksilla oli aivan ihastuttavia joulumukeja myynnissä.

♥ Jouluvalot
Aleksanterinkadun jouluvalot ovat jokavuotinen perinne, joka tuo joulun kaupunkiin! Tänä vuonna valot sytytetään 26. marraskuuta ja avajaisissa jouluvaloin koristeltu Aleksanterinkatu julistetaan avatuksi seremonioiden siivittämänä. Tänne on ehdottomasti päästävä.


Tunturijouluun valmistautuminen
Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä juttuna joulun odotuksessa on meillä tänä vuonna tunturijoulun fiilistely. Suuntaamme nimittäin joulun viettoon Kuusamoon Rukalle ja odotan reissua jo todella malttamattomasti! Joulu on pienelle pojallemme toinen ja on ihana, että hän pääsee lumisten tunturien keskelle pulkkamäkeen ja tapaamaan joulupukkia ♥  Edellisestä Rukan reissustani, josta kirjoittelin täällä ja täällä onkin vierähtänyt jo aikaa, ja nyt on ihana päästä laskettelemaan ja nauttimaan rauhallisesta joulutunnelmasta.


SHARE:

4 kommenttia

  1. Ihania kuvia♥ Joulun odotteluun mahtuu niin paljon kivoja asioita ja kaikkea sitä ihanaa tunnelmaa:) Vuoden parasta aikaa! Mukavaa päivää:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! ❤️ Joulun odotus on ihanaa ja tuntuu, että minusta on parin viime vuoden aikana kuoriutunut todellinen joulufani! Ihanaa päivää myöskin sinulle!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11/16/2017

    Muutama lahja jouluksi ja lunta sekä pikkupakkanen siinäpä se,hieno takki:)t.Jani-75

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä - toivotaan sopivia pakkasia koko maahan jouluksi! Ja kiitos, takki on kyllä ihana! <3

      Poista

Blogger Template Created by pipdig