15/11/2017

UUSI KOSMETIIKKAMERKKI MISS BEAUTY LONDON SUOMEEN


Ihanaa keskiviikkoa tyypit! Tänään ajattelin jakaa muutaman sanasen uudesta kosmetiikkamerkistä, joka rantautuu Suomeen nyt kuluvan marraskuun aikana. Kyseessä on Miss Beauty London -meikkisarja, joka on lanseerattu Iso-Britanniassa vuonna 2011 ja tulee nyt myyntiin Suomeen kaikkiin Prismoihin sekä isoihin, kosmetiikkaa myyviin S-marketteihin. Sarja sisältää yli sata erilaista tuotetta ja valikoimasta löytyvät meikkivoiteet, puuterit, poskipunat, peite-, pohjustus- ja kiinnitystuotteet, korostustuotteet, luomivärit ja luomivärikynät, silmänrajauskynät, ripsivärit, huulipunat, huulikiillot, rajauskynät sekä kynsilakat. Varsin kattava valikoima siis, josta on mahdollista löytää kaikki päivittäiseen meikkiin tarvittavat osaset! 

Miss Beauty London -sarjan tuotevalikoimassa on klassisia ja suomalaiseen ihonsävyyn sopivia värisävyä, mutta mukaan on valittu myös tämän hetken kosmetiikan suosikkituotteet, joihin kuuluvat muun muassa laadukas irtopuuteri, luomivärin pohjustusaine sekä meikin kiinnityssuihke. Nämä jokapäivät apurit auttavat pitämään meikkipohjan siistinä ja huoliteltuna. Tuotteiden hintataso on erittäin maltillinen, sillä merkin tuotteet kustantavat keskimäärin parista eurosta viiteen euroon. Kynsilakat, huulipunat, luomivärinapit ja rajauskynät irtoavan alle parilla eurolla ja sarjan hinnakkain tuote on vajaan viisi euroa kustantava Miss Beauty London Highlight & Contour Trio -muotoilupaletti. Sarjan meikkivoiteet kustantavat alle neljä euroa ja puuterit maksavat tuotteesta riippuen kolmesta neljään euroa. Vaikka sarjan tuotteiden hinnat ovat todella edulliset, luvataan niiden olevan laadukkaita. Ei paha lainkaan! On todella hienoa, että markkinoille saadaan tällaisia edullisempia meikkisarjoja lisää, sillä se madaltaa kynnystä kokeilla uusia sävyjä ja tietyn sesongin trendituotteita. Itse olen aina kovin ilahtunut, jos onnistun löytämään uuden suosikkituotteen hieman edullisemmin ja aiemmin olen tehnyt mahtavia kosmetiikkalöytöjä muun muassa saksalaisesta Essence-sarjasta. Heidän erinomaisesti pidentävää Volume Stylist 28 h -ripsiväriä olen Instagramin puolella hehkuttanutkin. 


Osallistuin eilen sarjan lanseeraustilaisuuteen, jossa paikalla oli tuttu meikkaaja Piia Hiltunen. Piian kanssa juttelimme hieman tarkemmin ripsiväreistä, kun kyselin häneltä suositusta koko päivän moitteettomana kestävästä, rasvoittuville luomille sopivasta mascarasta. Tällä hetkellä käytän normaalia ripsiväriä, sillä olen ollut pettynyt vedenkestävien ripsivärien pysyvyyteen ja kokenut niiden poistamisen ripsistä paikoin erittäin vaivalloisena. Piia suositteli kokeilemaan Miss Beauty Londonin vedenkestävää Waterproof Mascaraa ja tekemään luomille kunnon puuteroinnin pohjustusvoiteen levityksen jälkeen. Hän suositteli myös MBL:n Eyeshadow Primer -silmämeikin pohjustusvoidetta, joka tasoittaa luomen väriä ja kiinnittää luomivärin. Ongelmani on jo useamman vuoden ollut nimittäin se, että helposti rasvoittuville luomilleni jää ripsiväristä päivän mittaan pieniä pisteitä, jotka ovat todella häiritseviä. Olen testannut varmaan yli sataa eri ripsiväriä ja erilaisia luomivärin pohjustusvoiteita sitä täydellistä kuitenkaan vielä löytämättä. Toivotaan siis, että eilen testiin saamani uutuusripsiväri ja luomivärin pohjustusvoide osoittautuu tarpeisiini sopivaksi!


Pääsimme Radisson Blu Seasidessa pidetyssä lanseeraustilaisuudessa seuraamaan, kuinka Piia loihti meikin mallin kasvoille Miss Beauty Londonin suosikkituotteillaan. Erityiskehut hän antoi sarjan nestemäisille llluminating Wand -hohdevärihighlightereille, joita löytyy kolmessa eri sävyssä: kullanhohtoisena samppanjasävynä, pinkkiin taittuvana sävynä sekä lämpimän pronssisena sävynä. Vaalealle suomalaiselle iholle sopii Piian mukaan täydellisesti tuo pinkkiin taittuva sävy, jota hän levitti myös mallin kasvoille. Meikin pysyvyyden varmistamiseen Piian vinkkasi myös Miss Beauty Londonin Setting Spray -meikin kiinnityssuihkeen, joka sopii täydellisesti sateisen kelin pelastajaksi ja esimerkiksi iltameikin päälle suihkutettavaksi, kun meikin tulee kestää kauniina koko pitkän päivän ajan.


Tähän loppuun täytyy sanoa, että nyt on meikkivarastot ladattu täyteen, sillä sain kotiin testattavaksi ihanan kattavasti sarjan tuotteita. Ihastuin erityisesti sävyltään tummanpuhuvan punaisiin huulipuniin, rajauskyniin sekä kynsilakkoihin, jotka sopivat tähän pikkujoulukauteen täydellisesti. Luomivärien sävytkin osuivat ihan nappiin, sillä testattavaksi tuli kauniin ruskeita ja marjaisan liloja sävyjä, jotka ovat omia lemppareitani silmämeikissä. Tänään testiin pääsevät sarjan pohjustustuotteet - katsotaan miten käy ja lisää juttua niistä tulossa myöhemmin! Iso kiitos vielä tapahtuman järjestäjille - oli ilo olla saada olla mukana!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig